RACONS DE PRIMAVERA

Quina calor que fa!!!! Arriba la primavera i amb ella nous racons a les nostres aules. Ja teniem ganes de començar els nostres racons perqué amb tant de treball (acabar el projecte medieval, les falles i la mona) i tantes festes no teniem temps de fer-ho.
Però, per fi, ja ho tenim tot organitzat i posat en marxa. El primer de tot, volem donar les gràcies a Miriam i Angela, les mamis de Edgar i Nerea, per participar als nostres racons i ajudar-nos a aprendre coses noves.

Els nous racons són:

RESTAURANT: nyam, nyam!!! quina fam tenim!! quan vindrà el cambrer amb la carta per llegir el menú?, quant ens constarà?, estarà bo el menjar? segur que el restaurant te un chef de primera.



EDUCACIÓ VIAL: aprenem les senyals i les normes de circulació.








MATEMÀTIQUES: la mamà de Edgar, Miriam, està feta una autèntica matemàtica i ens està ensenyat jocs nous que ens agraden a muntó: sumem, restem, juguem amb daus, fem problemes......





PINTORS: som uns artistes!!!. Amb Elena cada dia juguem amb colors diferents. Hem fet la nostra versió dels girasols de Van Gogh, les flors de Warhol o quadres de Miró. Endavant a la nostra galeria d'art.







TITELLES: a classe va tindre tant d'èxit el conte de titelles de Rodamón i Nicolau que hem fet el racon de les titelles. Tenim molts contes per contar, uns som els actors i altres els espectadors. Si voleu vore la nostra funció no oblideu comprar la entrada.







PLANTES: a classe ha arribat la jardinera Angela que ens està ensenyat com es planten les llavors al test i com hem de cuidar-les per a que poc a poc isquen les floretes. Estem plantant crisantemos, margarites.....




PRIMAVERA: i amb la calor es desperten els insectes, per aixó amb Vicky estem fent una papallona molt especial: una pilota de ping-pong, unes ales, unes antenes, plastilina, purpurina, cotó, fil i............. ja està: una papallona super bonica!!!

2 comentarios:

Chus dijo...

Estamos en la otra punta del mapa, pegaditos al mar, en la Ría de Vigo. Somos la clase de las "Formigas" y os comunicamos que teneis un premio en nuestro blog.
Un abrazo desde Galicia
http://formigasinvestigadoras.blogspot.com/

VICKY GALLEGO dijo...

muchas gracias por vuestro premio!!!. Nos hemos alegrado mucho al recibirlo desde la otra punta del mapa.
"les granotes i els peixos" os mandamos un abrazo muy grande. Hemos visitado vuestro blog y también nos ha gustado mucho. Estamos en contacto.
saludos