FESTIVAL FI DE CURS

Avui hem celebrat el Festival de fi de curs de l'escola Sant Vicent Ferrer de Faura.
Volem felicitar a tots el alumnes perque han fet unes actuacions magnífiques, però en especial volem donar l'enhorabona a tots els nostres peques d'infantil perqué després de tant esforç han fet unes actuacions espectaculars; les millors de tota l'escola!!!.


Els alumnes de 4 anys ens han fet passar una estona ben divertida amb cançons de miliki.

1. "Havia una vez un circo" amb gimnastes, domadora amb els seus lleons, pallassos, malabaristes i un mag.






2. "Vaya mentira". Els més rockeros de l'escola es han demostrat que als 4 i 5 anys es pot ballar de meravella i amb molt de ritme.


3. "Vamos de paseo". Els conductors més intrèpids de l'escola han fet un viatge en cotxe sempre vigilats de prop pels policies locals de Faura.


4. "Dale Ramón". L'equip de futbol dels xiquets/es de 4 anys ens han ensenyat a xutar ben fort per marcar gol.



5. "Son mis amigos". I per acabar tots junts hem ballat la cançó de Amaral i hem desitjat un "BON ESTIU" amb la pancarta tan bonica que ens havien preparat les mamis.

I després del Festival hem anat de dinar al musical per celebrar que hem acabat el curs molt contents i molts sabuts!!!.

Des d'aci volem donar les gràcies a totes les families per la seua col·laboració durant tot el curs, i desitgem que passeu tots un BON ESTIU!!!!

Elena i Vicky

4 comentarios:

Felipe Moreno Fernández dijo...

Hola Vicky!! Per fi te puc escriure ja que abans no m'eixia el codi per poder enviar-te el missatge. Moltes gràcies pels ànims i la veritat és que ha sigut un any molt però que molt gratificant.

Donar a conèixer la vida d'aquests petits ha sigut complicat però a la vegada molt satisfactori. El més important de tot ha sigut que els pares han vist el dia a dia del meu treball i això en aquestes edats és molt important.

Des d'ací us desitja a tots i totes un bon estiu i a tu Vicky una superabraçada d'elefant!!

Seguim en contacte i ja veurem on m'ha tocat aquesta volta!!

Portal educativo Sehacesaber.org dijo...

Hola, me llamo Carmen Romaní y trabajo en el portal educativo www.sehacesaber.org , donde están alojadas las actividades de infantil que tienen enlazadas desde su blog. Hace un tiempo que la dirección web de nuestro portal sufrió algunas modificaciones, y debido a esto, los enlaces que algunas personas han puesto en sus páginas para redirigir a la nuestra, han dejado de funcionar.

Por si es posible sustituir el enlace antiguo por el nuevo y que así vuelva a estar activo, estamos enviando la nueva dirección a todos los sitios que han incluído enlaces a nuestra página.
Esta es la nueva dirección para acceder a las actividades de infantil de recursos para el profesorado:

http://www.sehacesaber.org/profesores/pagina?codigo=act_inf

Muchas gracias y enhorabuena por su blog,

Carmen Romaní


Carmen Romaní
Dpto. de Tecnologías de la Información y la Comunicación (TIC)
Grupo Editorial Luis Vives
Tlf. 91 334 48 83
cromani@edelvives.es
www.sehacesaber.org

VICKY GALLEGO dijo...

hola Carmen!! Ja he canviat l'enllaç. Gràcies per avisar. Bon estiu.

MAMI NEREA dijo...

Hola viki!!el festival va estar molt be tant per els xiquets que ballaren molt be com x a vosaltros que prepareu les activitats en ilusio i ganes,alfinal te la seua recompensa ESPECTACULAR.Jo no vaix poder disfrutar del tot ja que vaix tindre que acudir a per nerea pero...espere que el any que be que sera la despedida espere que me duga una sorpresa i un bon sabor de boca aunque x una altra part una tristesa x el canvi de curs,pati i mestra ja que han disfrutat,jugant i adepres molt tant els xiquets(nerea)com jo.Les vacanses segur que molt be pues a disfrutar!!asi tb van molt be, sobre tot de animaes jo estic tots el dies en una noria de marejaeta i animaeta,vamos esperant a septembre com una loca.besets.