ÚLTIMA QUINCENA DE RACONS I TALLERS

Després de tanta excursió, per fi tornem a fer RACONS i TALLERS!!!.

Aquesta vegada volem donar les gràcies a Paqui, Bárbara i Araceli per ajudar-nos.

Moltes gràcies!!!

Paqui ha fet el taller de Matemàtiques.

Bárbara i Araceli han fet el taller de Joies màgiques.


Heu guanyat un diploma a la millor matemàtica (Paqui)
i a les millors joieres (Bárbara i Araceli).





Com Araceli no ha pogut arreplegar el seu diploma perqué està al hospital a punt de tindre el seu bebé, ho ha arreplegat la seua filla Iris.

Enhorabona pel naixement!!








Aquestes dos setmanes hem gaudit molt de tots els racons i tallers perqué sabien que serien els últims d'aquest curs. Però, estem contents perqué hem aprés molets coses i les nostres mestres, Elena i Vicky, ens han dit que l'any que be farem més i molts més racons i tallers!!!

Acti teniu tots els tallers i racons que hem fet durant aquestes dos setmanes:

TALLER D'EXPERIMENTS: Vicky ens ha ajudat a fer experiments amb diferents matèries per comprovar si es barrejaven o no amb l'aigua. Després, hem aprés a fer un "torbellino" amb dos botelles xicotetes d'aigua. També hem fet experiments amb globus: com volen, sabem unflar globus?, quin cau més ràpid?, el més gran o el més xicotet?, el de color roig o verd?.
Ho hem passat molt bé!!.





TALLER DE MATEMÀTIQUES: Paqui ens ha ensenyat a jugar al joc de les llavors, de les puces del gat, a una oca d'educació vial, a les cartes.....



TALLER DE JOIES MÀGIQUES:
Bárbara i Araceli ens han ensenyat a fer joies màgiques amb argila de colors. Ha sigut molt divertit fer-nos les nostres pròpies joies.



TALLER DE CUINA: amb "Elena Arguiñano" hem aprés a gaudir de la cuina i dels seus secrets. Hem aprés a preparar suc de maduixes. Que bons ens han eixit!!!!.




RACÓ DE DISFRESSES: aquest racó ens agrada molt, i no podia faltar per tancar els racons d'aquest curs. Tenim disfresses de tot tipus: pallaso, granota, fallera, rockero, sabates de tacó, ulleres....




RACÓ D'EDUCACIÓ VIAL: encara que hem acabat d'estudiar les normes de circulació ens agrada molt jugar amb els cotxes, les senyals, ser conductors i peatons. Volem donar les gràcies a la nova mestra de suport, Lola, que ens ha ajudat a treballar en aquest racó.


RACÓ DEL RESTAURANT: això de jugar a preparar el menajr i fer de cambrer ens agrada molt!!!. I com ja sabem escriure cosetes a soles encara més. Entre tots parem taula, llegim el menú del dia, preparem el dinar.......

0 comentarios: